Niet tevreden = Geld retour*

Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!

Wilt u eerst persoonlijk MYLER advies op maat door één van onze Myler Bitspecialisten? T 0343-457146

Wij bieden u de mogelijkheid om het Myler bit 2 weken te testen. Het advies is om deze 2 weken ook echt te gebruiken om uw paard aan het nieuwe systeem te laten wennen. Sommige paarden gaan gelijk super fijn maar andere paarden hebben toch echt een aantal keer rijden nodig om aan het Myler systeem te wennen. 

Wij gaan er vanuit dat uw paard het Myler bit met veel plezier draagt. Maar het kan altijd zo zijn dat het niet aan de verwachtingen van u en uw paard voldoet. Bij het retourneren wordt er € 10,- verrekend voor gebruik. Het resterende bedrag wordt binnen 5 werkdagen geretourneerd. U ontvangt bij aankoop/bestelling automatisch het retourformulier. Omruilen voor een andere maat of level is kosteloos. (de SALE menbitten kunnen niet geretourneerd worden)

Myler bits Level 1

Level 1 ( mondstuk MB 02 en MB 13)  is geschikt voor jonge paarden die net zadelmak en licht afgericht zijn, als het paard kwetsbare/scherpe lagen heeft en als het paard niet of nauwelijks nageeflijk is. 

Myler bits Level 2

In dit level ( MB 04 en MB 14) is de basis africhting bevestigd van het paard. Het mondstuk haalt iets neerwaartse druk van de tong ( lichte/ brede tongboog). Het stimuleert een paard te slikken en dit geeft weer sneller ontspanning in nek en kaak! Dit mondstuk is wereldwijd het meest gebruikt.

Myler bits Level 3

Dit mondstuk ( MB 05, MB 33 en MB 34) heeft een grote/brede tongboog. Vooral veel gebruikt als het paard een gevoelige tong heeft, tong over het bit plaatst / tong ernaast / tong eruit / blauwe tong en bij een dikke/vlezige tong.  Door de tongpoort niet geschikt voor paarden met een hangend rooster/laag gehemelte.

Myler bits Dressuurstang

Myler Weymouth dressuurstangen zijn echt anders!

Menbit