Niet tevreden = Geld retour*

Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!

Wij bieden u de mogelijkheid om het Myler bit 2 weken te testen. *Niet geldig bij SALE bitten! Het advies is om deze 2 weken ook echt te gebruiken om uw paard aan het nieuwe systeem te laten wennen. Sommige paarden gaan gelijk super fijn maar andere paarden hebben toch echt een aantal keer rijden nodig om aan het Myler systeem te wennen.

Mocht u niet tevreden zijn dan mag het Myler bit retour en rekenen wij ā‚¬ 10,- voor het gebruik. Omruilen voor een andere maat of level is kosteloos. Na ontvangst van het Myler bit ontvangt u binnen 5 werkdagen het geld retour. Voor een persoonlijk advies kunt u ons altijd bellen T.0343-457146

Myler bits Level 1

Level 1 is geschikt voor paarden die net zadelmak of licht afgericht zijn. Het paard leert de basisgangen, overgangen en gehoorzaamheid. Het paard begint al met nageven. 

Myler bits Level 2

In dit level  is de basis africhting bevestigd van het paard. Het mondstuk geeft minder druk op de tong ( lichte/ brede tongboog). Het stimuleert een paard om te slikken en dit geeft weer ontspanning in nek en kaak. Zeer geschikt voor paarden met een dikke tong, onrustig tong, tong ernaast.

Myler bits Level 3

Dit mondstuk heeft een grote/brede tongboog en is daardoor niet geschikt voor elk type paard. Maar vooral veel gebruikt als het paard de tong over het bit plaatst/ tong ernaast/ tong eruit/ gevoelige tong, dikke/vlezige tong. enz. Door de hoge tongpoort niet geschikt voor paarden met een hangend rooster/laag gehemelte.

Menbit